Aptamil Pepti 1 0-6 luni, 400 g, Danone Baby Nutrition

Formulă de lapte praf de la 0-6 luni pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele din laptele de vacă.

stoc

Acest produs este în stoc în farmaciile din Rețeaua Alphega.

Preț întreg de la
117 50 lei
Cantitate
-
+
ADAUGĂ LA FAVORITE
Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe comanda-alphega-farmacie.ro.
În farmacii prețul poate varia.


Indicații:

Pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele din laptele de vacă.

Inspirați de rezultatele a peste 40 de ani de cercetare în alergii, am dezvoltat cea mai avansată formula Aptamil® PEPTI 1 pentru bebelușii diagnosticați cu alergie la proteinele din laptele de vacă.

Alergia la proteinele din laptele de vacă se numără printre cele mai răspândite tipuri de alergii alimentare în rândul bebelușilor.
Deși cei mai mulți ajung să dezvolte toleranță orală la proteine din laptele de vacă pe măsura ce cresc, stim că stabilirea diagnosticului și respectarea recomandărilor alimentare pot fi o provocare pentru părinți.

Aptamil® PEPTI 1 este unic prin conținutul său de proteine extensiv hidrolizate cu structură proteică specială și este o formulă concepută pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele din laptele de vacă.

• Proteinele extensiv hidrolizate au o structură specială. Hidrolizarea înseamnă fragmentarea proteinelor din laptele de vacă în bucăți mai mici pentru a reduce riscul de alergii.

• Formula completă nutrițional până la vârsta de 6 luni pentru bebelusii care nu sunt alăptați.

• Produs hipoalergenic, dovedit clinic.

Acesta este un aliment hipoalergenic, destinat unui scop medical special și trebuie utilizat sub supraveghere medicală.


Compoziţie:

Hidrolizat proteic din zer (din lapte de vacă), maltodextrină, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de rapiță, ulei de floarea soarelui bogat în acid oleic, ulei de floarea soarelui), galactooligozaharide (din lapte de vacă), fosfat de calciu, emulgatori (esteri ai acidului citric cu mono- și digliceride ale acizilor grași), fructooligozaharide, ulei de pește, clorură de potasiu, ulei din Mortierella alpina, clorură de colină, citrat de potasiu, clorură de sodiu, clorură de magneziu, L-tirozină, acid L-ascorbic, inozitol, magneziu hidrogen fosfat, taurină, L-ascorbat de sodiu, sulfat de zinc, L-carnitină, sulfat feros, DL-alfa tocoferil acetat, sare 5'-monofosfat uridină de sodiu, 5'-monofosfat citidină, D-pantotenat de calciu, 5'-monofosfat adenozină, sare 5'-monofosfat inozină de sodiu, nicotinamidă, sare 5'-monofosfat guanozină de sodiu, sulfat de cupru, DL-alfa tocoferol, retinil palmitat, riboflavină, hidroclorură de tiamină, hidroclorură de piridoxină, sulfat de mangan, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, retinil acetat, selenit de sodiu, fitomenadionă, D-biotină, colecalciferol, cianocobalamină.


Mod de administrare:

Spală-te bine pe mâini, sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui și asigură-te că marginea ambalajului este curată.

Fierbe apă potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă la răcit până la cca 40°C.

Toarnă în recipientul pregătit (biberon/cănuță) cantitatea de apă fiartă și răcită, necesară conform dozării pentru o masă.
Dozeaza pulberea cu lingurișa din interiorul ambalajului.

Adaugă pulberea conform tabelului de dozare în recipientul pregătit (biberon/cănuță).

Închide recipientul și agită vertical și viguros timp de 10 secunde. Este foarte important să respecți modalitatea și timpul de agitare pentru a dizolva corect pudră.

Verifică pe încheietura mâinii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).


Forma de prezentare:

Cutie cu 400 g.

Produse recomandate de farmaciștii Alphega