Aptamil Pepti 2, 400 g, Danone Baby Nutrition

Formulă de lapte praf de la 6-12 luni pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele din laptele de vacă.

stoc

Acest produs este în stoc în farmaciile din Rețeaua Alphega.

Preț întreg de la
126 57 lei
Cantitate
-
+
ADAUGĂ LA FAVORITE
Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe comanda-alphega-farmacie.ro.
În farmacii prețul poate varia.


Alergia este o reacție exagerată a sistemului imunitar față de alimente sau de mediul înconjurător. Alergia la proteinele din laptele de vacă este una dintre cele mai frecvente alergii la sugari și implică o reacție imunitară la proteina prezentă în lapte.
Cu o experiență de 40 de ani de cercetare în alergii, Nutricia desfășoară cercetări de pionierat cu o echipă pasionată, formată din 500 de oameni de știință și experți. Astfel, am dezvoltat formula noastră Aptamil® Pepti SYNEO™2, concepută pentru bebelușii diagnosticați cu alergie la proteinele din laptele de vacă.

Aptamil® Pepti SYNEO™2 este un aliment destinat unui scop medical special, care conține ingrediente cercetate științific.

Formula noastră combină SYNEO™ cu o structură de proteine extensiv hidrolizate, concepută pentru managementul nutrițional al alergiei la proteinele din laptele de vacă.

Combinația noastră patentată SYNEO™ conține GOS/FOS, complex de galacto- și fructooligozaharide, și Bifidus Breve, membru al familiei bacteriene care se găsește în mod natural în intestinul sugarului.

FOARTE IMPORTANT

Aptamil® Pepti SYNEO™2 se utilizează doar sub recomandare și supraveghere medicală și numai după instruirea mamei.
A nu se utiliza pentru prematuri sau sugari care sunt imunocompromiși.


Compoziţie:

Maltodextrină, hidrolizat proteic din zer (din lapte de vacă), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de rapiță, ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic, ulei de floarea-soarelui), galactooligozaharide (din lapte de vacă), fosfat de calciu, emulgatori (esteri ai acidului citric cu mono- și digliceride ale acizilor grași), fructooligozaharide, ulei de pește, clorură de potasiu, magneziu hidrogen fosfat, ulei din Mortierella alpina, clorură de sodiu, clorură de colină, L-tirozină, acid L-ascorbic, inozitol, taurină, L-ascorbat de sodiu, Bifidobacterium breve M-16V, sulfat feros, sulfat de zinc, L-carnitină, citrat de sodiu, DL-alfa tocoferil acetat, uridină 5'-monofosfat de sodiu, 5'-monofosfat citidină, D-pantotenat de calciu, 5'-monofosfat adenozină, inozină 5'-monofosfat de sodiu, nicotinamidă, guanozină 5'-monofosfat de sodiu, sulfat de cupru, DL-alfa tocoferol, retinil palmitat, riboflavină, hidroclorură de tiamină, hidroclorură de piridoxină, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de mangan, retinil acetat, selenit de sodiu, fitomenadionă, D-biotină, colecalciferol, cianocobalamină.


Mod de administrare:

1. Spală-te bine pe mâini, sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui și asigură-te că marginea ambalajului este curată.

2. Fierbe apa potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă la răcit până la cca 40°C.

3. Toarnă în recipientul pregătit (biberon) cantitatea de apă fiartă şi răcită, necesară conform dozării pentru o masă.

4. Dozează pudra cu linguriţa din interiorul ambalajului.

5. Adaugă pudra conform tabelului de dozare în recipientul pregătit (biberon).

6. Închide biberonul şi agită-l imediat, vertical și viguros timp de 10 secunde. Este foarte important să respecți modalitatea și timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.

7. Verifică pe încheietura mâinii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).


Forma de prezentare:

Cutie cu 400 g.

Produse recomandate de farmaciștii Alphega