Castravete amar ceai. 30 g , Dacia Plant

Ceaiul de castravete amar este o soluție naturală și eficientă pentru reducerea valorilor glucozei din sânge.

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe comanda-alphega-farmacie.ro.
În farmacii prețul poate varia.



Castravetele tibetan denumit și ”insulina vegetală” este utilizat în medicina tradițională pentru tratarea diabetului zaharat, infertilității, crampelor gastro-intestinale, infecțiilor și a cancerului.

Indicat în hiperglicemie și diabet zaharat, ceaiul ajută la menținerea concentrației de glucoză din sânge în parametri normali, în timpul utilizării produsului.

Plantele din ceaiurile Dacia Plant nu sunt tratate termic sau chimic, sunt conforme cu standardele de calitate europene și nu conțin coloranți, conservanți, arome sau îndulcitori artificiali.


Compoziţie:

Castravete-amar (Momordica charantia)- fructe.


Mod de utilizare:

Intern:

Pulberea cu administrare sublinguală - planta se macină fin cu o râșniță electrică. Se ia câte o linguriță cu pulbere de 3-4 ori pe zi. Pulberea se ține sub limbă sau se mestecă timp de 10-15 minute, după care se înghite cu apă.

Maceratul la rece - se prepară din 2 lingurițe cu pulbere adăugate la 250 ml de apă (o cană), se menține timp de 6 ore la temperatura camerei, după care apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi.

Infuzia - se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită (o cană), se menține timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi.

În cazul administrării îndelungate, la fiecare 6 săptămâni se fac 10 zile de pauză.


Contraindicații și avertizări:

A nu se utiliza în timpul sarcinii, alăptării sau dacă există intoleranță la castravete-amar.


Forma de prezentare:

Cutie cu 30 g ceai

Produse recomandate de farmaciștii Alphega