BENEFICII:
- susţine apetitul și sănătatea digestivă;
-este util în probleme dispeptice (tulburări de digestie) însoţite de spasme ușoare ale tractului gastrointestinal, balonare și flatulenţă;
-susţine producţia de lapte matern;
-are efect calmant şi plăcut asupra gâtului, faringelui şi corzilor vocale.
Compoziţie:
Fructele plantei Pimpinella anisum L., fam. Apiaceae, conţin ulei esenţial bogat în trans-anetol, precum şi alţi compuşi bioactivi precum flavonoide, acizi fenolici, derivaţi cumarinici şi ulei gras, lipide, glucozide.
Mod de preparare și consum:
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.
A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi în continuare nevoie de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.
Sugari: până la 6 linguriţe cu ceai pe zi, la nevoie.
Preparare: Peste 1/2 – 1 linguriţă de plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Sugari: peste un vârf de linguriţă de plantă se toarnă 100 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Precauţii şi avertizӑri:
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.
Nu se recomandă femeilor însărcinate.
Forma de prezentare:
Cutie cu 50 grame.
Selectează Farmacia de la care dorești să cumperi
În prezent nu se pot plasa în aceași comandă produse din farmacii diferite. Dacă doriți produse din farmacii diferite plasați câte o comandă pentru fiecare farmacie.
Loading...