Mierea este o sursă naturală de carbohidraţi direct şi complet asimilabili şi elemente nutritive (minerale, vitamine, aminoacizi liberi și enzime), ce conferӑ rezistență la oboseală, dar și un randament mental mai bun, fiind necesare funcționării optime a organismului uman.
Mierea conţine vitaminelle B1, B2, B6, vitamina P, vitamina H, vitamina C, acidul pantotenic, provitaminele A și vitamina K, mineralele calciu, magneziu, potasiu etc. și antioxidanți, fiind recomandatӑ în caz de astenie, în convalescență și în susținerea imunității.
Consumul de miere se recomandă oricărei categorii de vârstă:
• în cazul copiiilor susţine absorbția calciului în oase în perioada de creștere și dezvoltare;
• în cazul vârstnicilor reduce riscul apariției fracturilor, contribuind la menținerea sănătății sistemului osos și la o recuperare mai rapidă post-fracturi;
• adultului activ îi asigură echilibrul optim de vitamine, minerale și carbohidrați.
Mierea de salcâm are o aromă discretă fiind preferată pentru îndulcirea diverselor alimente sau băuturi, fără a influența gustul acestora.
Mierea de salcâm are conținut mare de fructoză şi se recomandӑ consumul constant de cӑtre persoanele predispuse la anemie, întrucât favorizeazӑ absorbția fierului. Va fi consumatӑ cu moderație de persoanele ce manifestă episoade hiperglicemice. Prezența fructozei conferӑ acțiune ușor laxativă a mierii de salcâm.
Compoziţie:
Miere de salcâm
Mod de consum:
Cu moderaţie.
Precauţii şi avertizӑri:
Cristalizarea mierii este un proces natural și o garanție a calității
Forma de prezentare:
Borcan, 500 g.
Selectează Farmacia de la care dorești să cumperi
În prezent nu se pot plasa în aceași comandă produse din farmacii diferite. Dacă doriți produse din farmacii diferite plasați câte o comandă pentru fiecare farmacie.
Loading...