Fructoza sau zahărul din fructe este un îndulcitor ce se poate utiliza, asemenea zahărului, la prepararea: dulcețurilor, jeleurilor, compoturilor, înghețatelor, sosurilor dulci, sucurilor, prăjiturilor sau pentru îndulcirea fructelor proaspete și băuturilor de zi cu zi (ceai, cafea etc.) Fructoza are valoare energetică egala cu a zahărului, adică 4 Kcal/g, dar are o putere de îndulcire de 1,5-1,8 ori mai mare decât a zahărului. De aceea aveți nevoie de aproximativ 40% mai puțina fructoză decât zahăr pentru a obține același nivel de dulce. Datorită reducerii cantității utilizate reduceți în paralel și numărul de calorii consumate.
Precauţii şi avertizӑri:
Deoarece fructoza caramelizează mai repede decât zahărul, produsele cu fructoză, coapte, necesită o temperatură de coacere mai scăzută, dar un timp mai lung decât în cazul produselor cu zahăr. Prăjiturile astfel obținute își mențin fragezimea timp mai îndelungat.
Forma de prezentare:
Cutie cu 400 g.
Selectează Farmacia de la care dorești să cumperi
În prezent nu se pot plasa în aceași comandă produse din farmacii diferite. Dacă doriți produse din farmacii diferite plasați câte o comandă pentru fiecare farmacie.
Loading...